Helena Liuski


Olen vauhdikas ja tarmokas ukkoporukan organisoija, joka osaa onnekseen rentoutua harrastusten ja läheisten avulla. Jo äidinmaidosta olen saanut voiman tärkeiden asioiden puolestapuhujana.

Luonnollinen fysiologinen synnytys, perheen aktiivisuuden mahdollistaminen synnytyksessä ja vauvamyönteisyys sykähdyttävät sekä innoittavat minua. Ilokseni saan nyt tarjota näihin apuani myös yrittäjänä. Olen kohta viisitoista vuotta tehnyt töitä kätilönä, enimmäkseen synnytyssalissa. Koulutukseltani olen myös terveydenhoitaja.

Palveluitani ovat synnytys-ja imetysvalmennus yksilö- sekä ryhmävalmennuksena, kätilön kotikäynnit ja kotisynnytyksen hoitaminen yhdessä Elsan kanssa. Räätälöidään kotikäynneille tarvittava paketti lähestyvään synnytykseen liittyen.

Ilolla, innolla ja lämmöllä olen ainutlaatuisella matkallanne mukana auttamassa ja opastamassa kohti voimaannuttavaa synnytystä ja vauvaelämää.

Palveluni saatavilla verkkokaupan kautta. Yhteyden saat sähköpostitse osoitteesta helena@synnytyskopla.fi tai viestittämällä puh.0505258847. Rohkaistu kuplaan koplan avulla!

Rakkausreseptiterveisin Helena