Synnytysvalmennus Joensuussa ja Kuopiossa


Synnytysvalmennus Joensuussa

Synnystyskoplan kanssa synnytyskuplaan!

Naiset ovat synnyttäneet kautta aikojen! Jotenkin vain tässä hektisessä elämässä herkästi kadotamme uskomme omaan luontaiseen kykyymme synnyttää. Lapsen syntymä on varmasti yksi elämän merkittävämpiä ja luonnollisimpia tapahtumia. Synnytystä ohjaavat herkät, mutta voimakkaat hormonit, jotka häiriintyvät turhista puuttumisista. Kehonsa viesteihin luottava ja synnytykseen heittäytyvä äiti yhdessä aktiivisen vauvan kanssa välttyvät monilta turhilta toimilta ja edistävät syntymää itse aktiivisesti. Jos hormonitoiminta syystä tai toisesta häiriintyy äidin suojaava synnytyskupla puhkeaa. Synnytystä ei voi tarkasti suunnitella, mutta se ei tarkoita, etteikö siihen voisi huolella valmistautua. Synnytyksessä on nimittäin monia asioita, joihin voitte synnytyskumppanisi kanssa vaikuttaa. Valmistautumalla voit tutkitusti vaikuttaa positiivisesti synnytyskokemukseesi. Ymmärtämällä supistuskivun merkityksen ja miten synnyttävän äidin keho ja mieli toimii, olet jo pitkällä valmistautumisessa. Synnytyskoplan valmennuksen tavoitteena on valaa luottamusta! Antaa sinulle ja synnytystiimillesi työkaluja miten itse voitte vaikuttaa omaan synnytykseenne, saada voimaannuttavan synnytyskokemuksen ja lempeämmän syntymän vauvalle. Keskustelemme valmennuksessa myös imetyksestä eri teemoista aina ensi-imetyksestä yleisimpiin pulmatilanteisiin.

Valmennukseen sisältyy kolme 3 tunnin ryhmätapaamista, yhteensä 9 tuntia. Koplalaisia on paikalla kouluttamassa 2-3 ja ryhmäkoko on maksimissaan 6 paria. Paikkana Ihana Kellari Joensuun Penttilässä, osoitteessa Jääkärinkatu 1.

Varaa valmennukseen paikka Koplan verkkokaupasta!

Synnytysvalmennus Kuopiossa

Pidämme valmennuksen yhden päivän aikana klo 10-17. Valmennusta on 6,5h ja välissä omakustanteinen puolen tunnin ruokatauko. Kuopiossa järjestettävä valmennus on sisällöltään melkein sama kuin Joensuussa. Ajan rajallisuuden vuoksi, imetysosio on lyhempi. Koplalaisia on paikalla kouluttamassa 2-3 ja ryhmäkoko maksimissaan 6 paria. Valmennuspaikkana toimiii Joogastudio Nina Massa aivan Kuopion keskustassa, osoitteessa Torikatu 19.

Varaa valmennukseen paikka Koplan verkkokaupasta!